VIDEO

Frø og sutterne

kr. 129

En sød lille historie om at sige farvel til sine sutter.

Bogen er bygget op, så flere ord i teksten er skiftet ud med små illustrationer. På den måde kan barnet selv være med til at ”læse” historien. Dette styrker barnets sprogudvikling, lyst til og mod på selv at skulle lære at læse engang.

Bogen er skabt i samarbejde mellem CIHA og Rebus Børneformidling, der sammen har udviklet en række produkter, der skaber nærværende samtaler med børn.

Læs mere

På lager (1-2 dages levering)

INFORMATION

Beskrivelse

En bog om suttestop

De fleste mindre børn bruger sut, og det er en omvæltning for hele familien, når der skal siges farvel til sutterne. Et vigtigt skridt i at vænne barnet fra at bruge sut er forberedelse fra de voksnes side. En rigtig god måde at informere og forberede barnet på nye ting er at læse bøger sammen om emnet. Derfor håber vi, at denne bog kan sætte gang i en god samtale omkring at sige farvel til de elskede sutter.

Frø og sutterne er én af de første to bøger i en ny bogserie om Pelle & Ronja. Bogen er bygget op, så flere ord i teksten er skiftet ud med små illustrationer, så barnet selv kan være med til at ”læse” historien. Hver Pelle & Ronja-bog omhandler genkendelige situationer fra barnets liv, der gør samtalen om indholdet lettere.

SPECIFIKATIONER

Yderligere information

SKU 9788793843257
Alder

, , , , ,

Køn

Dreng, Pige, Unisex

Brand

Andre bøger med Pelle og Ronja:

Klik på billederne for at se mere.