VIDEO

Oprydningsfesten

kr. 129

En sjov lille historie om, hvor kedeligt det er at rydde op – og så alligevel ikke!

Bogen er bygget op, så flere ord i teksten er skiftet ud med små illustrationer. På den måde kan barnet selv være med til at ”læse” historien. Dette styrker barnets sprogudvikling, lyst til og mod på selv at skulle lære at læse engang.

Bogen er skabt i samarbejde mellem CIHA og Rebus Børneformidling, der sammen har udviklet en række produkter, der skaber nærværende samtaler med børn.

Sidetal: 22

Læs mere

På lager (1-2 dages levering)

INFORMATION

Beskrivelse

En børnebog om oprydning

En sjov lille historie om, hvor kedeligt det er at rydde op – og så alligevel ikke!

Som med alt andet i det lille barns liv skal oprydning indlæres. De færreste synes oprydning er særligt sjovt, men det er vigtigt at lære sine børn den kunst det er at rydde op. En god måde at ”tale” med børn om ting på er at læse bøger om emnet. Derfor håber vi, at denne bog kan sætte gang i en god samtale omkring oprydning.

Oprydningsfesten er én af de første to bøger vi lavede om Pelle & Ronja. Bogen er bygget op, så flere ord i teksten er skiftet ud med små illustrationer, så barnet selv kan være med til at ”læse” historien. Hver Pelle & Ronja-bog omhandler genkendelige situationer fra barnets liv, der gør samtalen om indholdet lettere.

Andre bøger med Pelle og Ronja

Klik på billederne for at se mere.

SPECIFIKATIONER

Yderligere information

SKU 9788793843264
Alder

, , , , ,

Køn

Dreng, Pige, Unisex

Brand

Organisering på børneværelset

Suppler bogen med vores ark med i alt 96 klistermærker til børneværelset, der gør oprydning og organisering visuelt og nemt at gå til.

Klik på billedet og se og læs mere om dem.

Oprydnings klistermærker sæt med 96 runde stickers.