-21%
VIDEO

Bingo med rim

kr. 150

I Bingo med rim skal barnet finde ordpar, der rimer. Spillet støtter sprogudviklingen – øger barnets ordforråd, styrker barnets udtale og fonologiske opmærksomhed.

Indeholder 6 bingo plader og 30 illustration kort. De gule brikker skal placeres på bingopladerne hvis man har det der rimer, ligesom man ville gøre ved traditionel tal-bingo.

For 2-6 spillere fra 3 år. Spillet er desuden FSC certificeret af papir fra genanvendelige kilder. Udviklet og produceret i Danmark.

Læs mere

På lager (1-2 dages levering)

INFORMATION

Beskrivelse

Rim og sprogudvikling

Rim er ikke bare sjove, men også meget lærerige. For når vi rimer med børn, indlæres betydningen og udtalen af nye ord hurtigere end ved almindelig samtale eller højtlæsning. Når vi rimer, udtaler vi nemlig ordene tydeligere og langsommere, end vi ellers ville gøre. At lege med rim styrker ikke blot forståelsen af, og hukommelsen for, nye ord (impressive sprogforståelse), og udtalen af nye ord samt evnen til at anvende dem (ekspressiv sprogforståelse), men den fonologiske opmærksomhed styrkes også.

Fonologisk opmærksomhed er bevidstheden om ordenes lyde fremfor betydningen. Undersøgelser viser, at de børn, der er fonologisk opmærksomme, har lettere ved den første læseindlæring. Derfor kan det være en god idé at træne fonologisk opmærksomhed inden læsestart.

Når I spiller Bingo med rim styrkes barnets koncentration, hukommelse og  evne ved tur-tagning. Men husk, at spillet først og fremmest skal være en sjov og legende aktivitet – for børn lærer bedst gennem leg, og når de har det sjovt. God fornøjelse!

SPECIFIKATIONER

Yderligere information

SKU 12478
Alder

, , , , ,

Køn

Unisex

Brand

Har du set vores pakketilbud med binogspillene?

Kan du heller ikke vælge din favorit?

Klik på billedet for at se mere.