-10%

Lille bogpakke

Pakken indeholder

kr. 295

Den lille bogpakke består af vores to bestsellere: Den Store Snakke Snakke bog samt den lille bog om store følelser. Begge bøger er med karaktererne Pelle og Ronja, som oplever ganske almindelig hverdags ting.

Den store snikke snakke bog anbefales fra 18 mdr. til 4 år og guider dig på en let og enkel måde, til at bruge begrebet ‘dialogisk læsning’. Bagerst i bogen kan oplæser læse mere om dialogisk læsning med børn. Bogen har forslag til dialog, aktiviteter og lege gennem alle sider.

Den lille bog om store følelser henvender sig ligeledes til samme aldersgruppe og har dialog bokse gennem bogen. Bagerst finder man ideer til at støtte barnets følelsesmæssige udvikling.

Læs mere
INFORMATION

Beskrivelse

Den lille bog om STORE følelser

I bogen følger vi Pelle og Ronja og deres forældre på en ganske almindelig dag, hvor de skal til fødselsdag hos Sofie. Vi følger familien dagen igennem, og oplever alle de følelser som opstår i mødet med andre børn og voksne.

På hver dobbelt side bliver vi præsenteret for en ny følelse, som passer til historiens handling. Vi kommer omkring alt lige fra frustration, forskrækkelse, skuffelse og frygt til glæde, stolthed, kærlighed – og mange, mange flere.

Som oplæser bliver man guidet til dialog omhandlende hver følelse og situation, med forslag til spørgsmål man kan stille barnet – eller ting man kan få barnet til at gøre.

Hjælp til at tale om følelser med dit barn

Den lille bog om STORE følelser er skrevet af psykolog Ina Victoria Haller og illustreret af Lea Letén.

Bogen skal gøre det lettere for dig at tale om følelser med det barn, du læser sammen med, ikke kun når I læser denne bog, men også når I læser andre billedbøger. Ydermere er ønsket med bogen, at den kan bruges som inspiration og hjælp til at tale om følelser i alle livets sammenhænge og ikke kun ved højtlæsning.

I 2-3 år alderen begynder barnet at forstå komplekse følelser, det udvikler empati (indlevelse), og det begynder at kunne sætte ord på følelser. Derfor er det er rigtig godt tidspunkt at starte med at tale om det.

Den store snikke-snakke bog

Bogen er skrevet af psykolog Ina Victoria Haller og smukt illustreret af Lea Letén.

I den store snikke snakke bog møder vi børnene Pelle og Ronja, og oplever gennem fortælling, leg og samtaler hvordan en dag i deres liv ser ud. Vi møder deres forældre, vi er med når de står op, vi er med dem i vuggestue og børnehave og vi er med dem på besøg hos mormor og morfar.

Vi er med i alle de situationer, som kan foregå på en ganske almindelig dag i mange børns liv. Derfor er den store snikke snakke bog også ganske relaterbar for barnet du læser sammen med, og samtalerne vil på den måde føles naturlige.

For nogle forældre og voksne kan det virke unaturligt og uvant at skulle snakke så meget og hele tiden forsøge at skabe en dialog. Men man bør gøre det alligevel! Vi kan nemlig gøre en stor indsats i arbejdet med vores børns sprogudvikling og sprogforståelse.

Skab nærværende dialog med dit barn

Den store snikke snakke bog lægger ikke bare op til nærværende dialog og samtale, men også leg, bevægelser og brug af sanserne.

Ønsket med bogen er at engagere selv de helt små børn, til at deltage aktivt i læsning af billedbøger. Der er altså en stor forskel på blot at få læst højt fra en ganske almindelig billedbog, til at barnet også deltager aktivt.
Aktiv deltagelse i denne form for sproglige aktiviteter er yderst vigtig for udviklingen af barnets kommunikative kompetencer. Barnet vil forstå at lære sproget ved at lytte til, og snakke med, de voksne i alle kommunikative sammenhænge i dagligdagen.