-10%

Sansepakke

Pakken indeholder

kr. 285

Lær om sanserne med denne pakke bestående af vores læringsspil  ‘Lær om sanserne’ og bogen ‘Sammen om sanserne’. Et perfekt makkerpar, til at lære om vores sanser!

I spillet, hvor man spiller med terning og finder hvilke brikker, der matcher de fem sanser, som er illustreret på træbrikkerne. Vi har i spillevejledningen givet eksempler på flere spille muligheder, så spillet aldrig bliver kedeligt og kan varieres i sværhedsgrad alt efter barnets alder og udvikling.

Derudover bogen ‘Sammen om sanserne’.  Her møder vi børnene Pelle og Ronja og lærer gennem deres oplevelser i zoologisk have sanserne at kende. På hver side er der forslag til samtaleemne og aktiviteter, der er med til at styrke barnets kendskab til, og forståelse for, sanserne. Bogen er bygget op, således flere ord i teksten er skiftet ud med små illustrationer. På den måde kan barnet selv være med til at ”læse” historien. Dette styrker barnets sprogudvikling, lyst til og mod på selv at skulle lære at læse engang.

Læs mere
INFORMATION

Beskrivelse

Spillet: lær om sanserne

Spillet indeholder 35 træbrikker, der illustrerer de 5 sanser. Til hver sans hører der 7 flotte og farverige brikker. Nogle af brikker kan kan man måske argumentere for passer flere steder (det er jo også en læring at kunne argumentere og diskutere)
Vi har i spillevejledningen givet eksempler på flere spille muligheder, så spillet aldrig bliver kedeligt og kan varieres i sværhedsgrad.

Der medfølger en fin lille stofpose til at opbevare spillet i.