Velkommen til CIHAs blog

pandebånd, pandebaand, headband, cochlear implants, høreapparater

Hej derude

Privat er jeg 28 år og gift med Jens, vi har været sammen 9 år og har sammen Alberte og Ella, begge født med det arvelige høretab Connexin 26. Jeg er uddannet indefor branding og marketing og interesserer mig fra grafisk arbejde. Til dagligt administrere jeg CIHAs aktiviteter og webshop.

Hér blogger jeg selv, som mor og som mor til børn med udfordringer. Jeg har ikke de vise sten, men jeg deler ud af min erfaring og hvordan hverdagen fungerer for os. Vi arbejder med Auditory Verbal Therapy metoden, som er særlig for børn med høreudfordringer. Men alle de øvelser vi laver, er også yderst velegnet for normalthørende børn.

Med CIHA og bloggen sætter vi ekstra fokus på sprog stimulering hos alle børn. Sproget står ikke alene og sammen med en god sprogtilegnelse og vejledning styrker man barnet på andre vigtige områder som fx nærvær, relationer og omsorg, sociale færdigheder, kognitivt og motorisk. Sprogstimuleringen af vores piger Ella og Alberte har berøring med så mange områder, at jeg tror det gør dem til børn der trives, er tillidsfulde og er fyldt op med utallige timers fokuseret nærvær hvor de føler sig hørt.

Tilbage til bloggen … Her vil der også være gæstebloggere og fagpersoner der deler viden, tips og erfaring til familier med børn med høreudfordringer

Tak fordi du læser med 🙂

signatur rikke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.