Top 8 ferie favoritter 🏖

Praktisk og lÌrerigt legetøj til rejsen eller ferien. Sommerferie med spÌndende legetøj hos Ciha.dk

Ferietid er som oftest lig med transport- og ventetid.

Som mor til 3 smü børn ved jeg, at børnene glÌder sig og det er svÌrt at udstü ventetiden.  Derfor er det rart altid lige at have et es i Ìrmet, som büde er underholdende og som har lÌrerigt potentiale for børnene. En god start pü ferien for hele familien

Derudover vĂŚgter jeg, at tage ting med pĂĽ turen, som ikke fylder ret meget. Gerne noget som pigerne selv kan pakke i deres tasker.

Legetøj til køreturen, flyrejsen og ventetiden ✈🚙🚢

Jeg har udvalgt legetøj som:

✅ Ikke fylder ret meget
✅ Hvis der er flere dele, kan de holdes samlet på en praktisk måde
✅ Er underholdende og gerne noget man kan fordybe sig i
✅ Noget som kan bruges igen og igen
✅ Gerne har lærerigt potentiale, så barnet kan udvikle nogle nye færdigheder

 

Vores top 8 ferie favoritter👇

1. Magnetbøger

(findes i jungle, biler, hjemmet, cirkus, bondegürd, dinosaurus eller eventyr)Magnetbøgerne er vildt gode! De er praktiske da de har en solid magnetlukning, som holder styr pü alle magneterne, sü de ikke bliver vÌk. Og sü har den et praktisk hündtag.  Eventyr varianten er den største og den I kan se pü billederne


 

2. Store klistermÌrkebøger A3
Disse bøger er store og nok bedst af pakke med i kufferten frem for pü rejsen. Det kan godt vÌre de er store, men de er super tynde, sü man kan altid have plads til et par stykker.Unde produkterne kan I lÌse hvordan man kan bruge dem sprogstimulerende sammen med barnet.

Findes i disse forskellige varianter (Levesteder, feer, dress-up, hjemmet, opdagelse):
levesteder og landskaber, klistermÌrkebog, klistermÌrke, genbrugs klistermÌrker, sjov pü farten, ciha, sprigstimulering, cochlearimplantkidsklistermÌrke bog, klistermÌrker, vinyl, sticker pad, rejse legetøj, ferie, feer, fe, fair,y, eventyr, klistermÌrkebog, klistermÌrke, genbrugs klistermÌrker, sjov pü farten, ciha, sprigstimulering, cochlearimplantkidsklistermÌrkebog, klistermÌrke, dress-up, püklÌdningsdukke bog, ferie aktivitet, ciha, historiefortÌlling, kommunikation, ordforrüdhjemmet, klistermÌrkebog, klistermÌrke, genbrugs klistermÌrker, sjov pü farten, ciha, sprigstimulering, cochlearimplantkidspirat, middelalder, rummet, savanne, klistermÌrke bog, motorik, rejse, ferie, klistermÌrke bog, klistermÌrker, vinyl, sticker pad, rejse legetøj, ferie, eventyr, klistermÌrkebog, klistermÌrke, genbrugs klistermÌrker, sjov pü farten, ciha, sprigstimulering, cochlearimplantkids

 

3. Insektglas og krible krable eventyr
Vores børn elsker at vÌre ude i naturen og gü pü opdagelse. Det lille insektglas fylder ikke meget og vi kan studere insekter eller smüdyr hvor end vi er

Hvis du har lidt mere plads i baggagen, så bør du virkelig overveje denne fede Krible kabale kuffert. Her er alt hvad den lille udforsker har brug for, for at udforske nye territorier og små-dyr. Tit arbejdes der også med krible krable tema i landets daginstitutioner en i sommerperioden, hvilket er perfekt at understøtte med kufferten her uanset om det er på ferie eller hjemme i haven 🙂

‘4. Water wow vand malebøger
(findes i manicure, eventyr, safari, bondegürd, adventure, dino, biler, havet, labyrint, dyr)Behøver jeg forklare hvorfor? Det er en malebog, hvor man maler med vand = ingen svineri. Og sü passer de lige ned i en børnetaske

 

5. Old school tegnekit fra 90’erne (findes i prinsesse eller fashion)
Heldigvis synes Alberte og Ella, at disse tegnekit er ligesĂĽ fantastiske som jeg selv. Der er MANGE muligheder for at sĂŚtte delene sammen og sĂĽ er praktiske, da alle delene holdes samlet i skuffen. Og sĂĽ kan nĂŚrmest aldrig gĂĽ til.
prinsesse tegne-kit her kan du designe dine egne prinsese kreationer og efterfølgende farvelÌgge dem. Fri fragt over 500 kr hos ciha.dk

6. Eventyrsamling
For os er ferie tid til nĂŚrvĂŚr og hygge. Med en stor historie bog har vi en masse  forstĂŚllinger til ferien. Og det gør ikke noget hvis dit barn har en yndlings historie, som det bare vil høre H-E-L-E tiden.Gentagelser er nemlig med til at lagre sproget korrekt oppe i hjernen – sĂĽ det er bare positivt. I ĂĽr tager vi denne sjove bog med 8 fabler om dyr med os.


Du kan læse om …

en ikke sĂŚrlig gavmild myre
en lidt misundelig frø
en udspekuleret rĂŚv
en høne med gyldne Ìg
en skildpadde, som tager sin tid
en stor og stÌrk løve
en letsindig hare
en hĂŚvngerrig ulv

Den store bog om fabler. EN sjov fortÌllebog for b'ørn i alderen 3-10 ür. Dag til dag levering hos ciha.dk

7. Spil i mini format
Vi skal spille bingo pĂĽ ferien!

Jeg har fundet dette klassiske spil med temaet: butikker! Pü den müde kan vi øge børnenes ordforrüd, for ord de ikke lige møder i hverdagen samt lÌre at matche/kategorisere hvilke ting der hører til hvilken butik.Spillet har den perfekte størrelse!

 

8. Bøger om følelser
Vi har oplevet store følelser hos Ella pĂĽ det seneste. Hun bliver snart 4 ĂĽr og fĂĽr ofte en “nedsmeltning” nĂĽr tingene ikke lige gĂĽr hendes vej.

Nür ferien kommer skal vi ned i gear, ingen stress og sü skal vi tale om følelser (ej hvor lyder det bare pÌdagogisk, haha)Det er tit lettere, nür det er en karakter der oplever følelserne. Pü den müde kan Ella og jeg tale om de svÌre følelser pü tidspunkter, hvor hun er üben for dialog og müske kan se sig selv i de situationer.

Bøgerne om Leopold passer størrelsesmÌssigt perfekt i børnetasken, sü de skal med.

Jeg tror dog ogsü jeg tager den lidt større (og flotte) bog om følelses monstret med. Den har de vildeste og flotteste pop-op effekter og jeg er sikker pü at Ella synes den er god!

Jeg hĂĽber i fĂĽr en rigtig dejligt ferie.
KĂŚrlig hilsen Rikke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŚvede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.