Julegaver børn 2-3 år

Vores udvalgte julegaver til håbefulde julebørn i alderen 2-3 år.

Juleaften er magisk! For børnene går dagen den 24 december i sneglefart … Hvad gemmer der sig mon under juletræet? De store pakker, de små, dem med flot papir og dem i sjov facon. Hvem er den største gave mon til?

Hos Ciha gør vi os meget umage med at sammensætte et legetøjs sortiment, som ikke findes alle andre steder. Vi vægter legeglæde, læringsværdi og legetøj der kan bruges af flere aldre – måske på forskellige måder.

I denne guide har vi udvalgt dem, som vi mener, kunne være årets julegave hits!

Rollelegen: vigtig for barnets mentale og sociale udvikling.

Nu udvikles barnets evne til at lege med andre i den såkaldte rolleleg. Legene bliver mere komplicerede, kreative og som barnet blive ældre bliver handlingerne også længere.

Se dukker, dukketøj og tilbehør

Klassisk mor-far-børn leg med dukker og tilbehør. Gordi dukker 34 cm kun 290 kr.

babydukke

 

Rolleleg i legekøkkenet

Se alt legemad i træ

Det 3-årige barn udvikler evnen til at forestille sig noget – også i en leg. Fantasien er livlig og tager udgangspunkt i egne oplevelser. Her er køkkenet en favorit og iv har et stort udvalg af kvalitets legemad i træ til fordelagtige priser.

   

 

Også sproget blomstrer til et nyt niveau og der sættes ord på lege og fortællinger. Understøt det spirende sprog med masser af gode børnebøger og simple spil

Se spil for 2-3 årige

Se bøger for 2-3 årige

“Jeg vil selv!”- alderen

Mange forældre kender denne alder som trodsalderen, og det er i denne periode barnet øver sin selvstændighed. Barnet begynder at have sine egne tanker og følelser og giver tydelig udtryk derfor.

Mange familier kan have gavn af piktogrammer i denne alder, som imødekommer barnets ønske for at ville og kunne selv, men som også hjælper hele familien med en strukturering af hverdagens rutiner. Piktogrammerne er en hjælp til alle og et skønt redskab for dialog. Læs: 7 myter om brugen af piktogrammer

 

 

Fandt du endnu ikke hvad du søgte? Så klik ind på den alder du søger, så ser du hele sortimentet.
Vi ønsker dig og dine kære en rigtig dejlig jul og glædelig juleshopping.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DELTAG I KONKURRENCEN

Tilmeld nyhedsbrevet Deltag i konkurrencen om en valgfri lærerig plakat, signeret at kunstner Lea Letén, samt en af de populære magnetbøger. Bonus: få tilbud, inspiration og nyheder før alle andre