Feriekuffert

Ferie er tit forbundet med vente- og rejsetid. Har du et es i ærmet til når kedsomhed, utålmodighed eller træthed melder sig hos børnene?

I år skal vi – for første gang – ud at rejse med vores 3 børn. Og med efterhånden en del år i mor-rollen, ved jeg at det gavner hele familiens ve og vel (og  måske også dem omkring os i et fly) når jeg kan hive en kanin op ad hatten og overraske børnene.

Derfor laver jeg 3 kufferter med en masse forskelligt underholdning. Og dem får de, når vi sidder godt plantet i flyet.

Vi har endnu mere lækkert rejsevenligt legetøj, men i dette indlæg tager jeg udgangspunkt i varer der fysisk kan være i kufferten. Du kan se alt rejsevenligt legetøj her, og Jeg vil bestemt anbefale magnetbøgerne:

Rejsevenligt legetøj

Kufferten kan købes seperat og er generelt og god ting at have. Og det giver dig mulighed for at sammensætte din egen version af en ferie-kuffert, og den kan også bruges til små skatte som samles på ferien. Vi har altid brugt dem i sprog-lege, da det giver os mulighed for bl.a. at lave sang-kufferter eller tema-kufferter.

Feriekuffert til Hugo på 3 år

Hugo er 3,5 år og hans kuffert ser sådan ud:

Magnetisk puslespil med jungle-dyr, som kan slåes ud. Det gør det nemt at lægge puslespil på lidt plads og alle brikkerne kan holdes samles i “mappen”. Den indeholder 2 forskellige puslespil og hver har 25 brikker.

Vandmalebøgerne elsker han! Og så er de dejligt praktiske at have med, da pennen kun skal fyldes med vand. Og jeg skal ikke være bekymret for tusch uhensigtsmæssige steder eller på hænder. De indeholder forslag til dialog og opgaver, så de får en ekstra dimension, når en voksen deltager.

Og apropos tuscher – så har jeg alligevel sneget en pakke i hans kuffert (de kan vaskes af med vand). Det var jeg simpelthen nød til, fordi han også skal have den hyle morsomme monstermalebog med. Jeg kan garantere grin hos dig og børnene, for historien til hvert monster er mega sjov! Bagerst i bogen er der også et lille spil, så vi skal lige huske en terning.

 

 

 

Vil du gerne have fingrene i Hugos ferie kuffert, så kan du købe den her. Jeg har lavet en rabat til jer!

Køb Hugos feriekuffert med 16 % rabat

Rejsekuffert Alberte og Ella på 7 og 6 år

To piger som elsker at tegne! Og det bærer deres kuffert selvfølgelig præg af.

Der er den flotte skrabe-magi bog! Her er sorte sider, hvor man skraber med en pen og flotte regnbue farver kommer frem. I samme bog er der også malebog og en historie – så den er faktisk sådan 3-i-1! OG selvfølgelig pakker vi flotte farveblyanter med også, de har en metallisk farve og flot guld stjernemønster på.

Så er der tegneark med vandfarve (på papirets top, hvor cool er det?) og pensel inkluderet. Pakken indeholder 10 ark. De kan dog ikke pakkes ned i kufferten, men de skal altså bare med!

De har også en alder. hvor vi kan spille sammen. Her har jeg pakket mikado og et lille sjovt kortspil, hvor man skal matche en familie på 4 fra bondegården – mor, far, barn og hjem. Her tror jeg også Hugo kan være med.

Påklædningsdukken er magnetisk og har to sider – en med lyst hår og en med mørkt hår og en masse tøj der kan skiftes mellem. Passer perfekt i størrelsen til kufferten.

Køb Alberte og Ellas feriekuffert med 15 % rabat

Supplerende underholdning

Supplerende til deres kufferter pakker jeg selvfølgeligt lidt mere back-up underholdning. Fælles for dem er at de er flade og ikke fylder i tasken.

 

Også de gammeldags skrabe-mærker skal vi have med – måske du kan huske dem fra din egen barndom? Vi tager en af hver variant med i kufferten: Gartner, botaniker, vildmarken. Jeg har lagt link i billedet

Vi tager selvfølgelig ingen steder uden …

MAGNETBØGER!

Alle 3 børn elsker dem! De er super nemme at have med, da de har en lille hank foroven, de fylder ingenting og de er spækket med mulighed for at sprogstimulere mens vi leger sammen (primært med vores mindste på 3 år).

Vil du også have magnetbøgerne med i kufferten, så har jeg lavet disse pakketilbud med 3 stk med 25 % rabat. Find pakkerne her  eller klik på billedet herunder.

Nu har du fået mine tips til ferie og rejse venligt underholdning. Jeg håber du fandt lidt inspiration og at I får en skøn sommer. Husk at du kan finde masser af rejsevenligt legetøj og underholdning, vi har et stort udvalg

Rejsevenligt legetøj

Kærligste hilsner fra Rikke og resten af Ciha-familien.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.