image

Heico er særlig kendte for deres smukke og eventyrlige svampelamper.

Svamelamperne findes i 3 størrelser lille, mellem og stor. Og så i et hav af smukke farver som bl.a. guld, sølv, gul, rød, turkis, vintage pink og mange flere.

Vi fører et udvalg af farver på Ciha.dk, men er der en særlig farve du ønsker, så er det bare at sende os en mail til rikke@ciha.dk, så får vi den hjem til dig.

Lamperne er den perfekte natlampe med et blødt varmt lys og  om dagen er den et dekorativt element på børneværelset eller i boligen.

Håndlavet og høj kvalitet

Det særlige ved Heico lamper er, at de er håndlavede i Tyskland af genbrugsplast. Produktionen er gammeldags og fortryllende, se bare videoen nederst på siden.

Lamperne har LED system, som gør dem meget økonomiske i brug men også skaber en varm atmosfære. Alle svampelamper har små huller i toppen, som giver lyset mulighed for at dekorere rummet så fint. Lamperne kan stå tændt hele natten uden at blive overophedede, for de børn som har brug for lys om natten.

Unikke designs gør Heico lamperne til, ikke bare en lampe, men et dekorativt element på børneværelset. Lamperne er en del af indretningen der gør værelset lidt mere eventyrligt.

De mest populære designs er den klassiske hvide kanin, den liggende søde bambi med “Disney-look”, den sølv robot eller den virkelighedstro dinosaurus.

Ind I mellem laves der limited editions lamper. Fx er den søde kanin lavet i glimmer designs: guld glimmer, sølv glimmer og til sidst men ikke sidst pink glimmer.

20 % rabat på Heico lamper

Netop nu kan du få en (eller flere) af de mest eventyrlige lamper til børneværelset med 10 % rabat.

Når du har fundet din favorit lampe og går til kassen, så indtaster du blot kupon koden herunder, så fratrækkes rabatten.

Kupon kode: he20ico

Shop Heico lamper