Er du institution eller fagperson?

Er du institution eller fagperson?
Så er du det helt rigtige sted

Vi gør os umage med at finde legetøj af god kvalitet med masser af læring. Sproget er i fokus, men der er masser af sidegevinster ved at vælge et stykke legetøj hos CIHA. Vi hjælper med at finde den rette vare til lige præcis din institution, profession, aldersgruppe og målgruppe. Vi gør kvalitetslegetøj, vejledning og læring tilgængeligt for alle.

Indlæring og sprog i institutionen

Det er aldrig for tidligt eller sent at tænke sproget ind i hverdagen. Både derhjemme og i institutionen.

Børn oplever og undersøger verden med nysgerrighed og forundring og har brug for at få sat ord på sine oplevelser og sin færden i verden. Det er blandt andet gennem leg, at det sociale samspil med andre udforskes. Derfor skal børn stimuleres på mange områder med mulighed for en masse kreativ leg, der kan understøtte den naturlige udvikling.

I børnehavealderen har barnet allerede et stort ordforråd og et voksende sprog. Sprogets udvikling skal stadig støttes af forældre og pædagoger, og der findes masser af muligheder for lege, spil og aktiviteter, der sætter tale og kommunikation i fokus på en underholdende måde for både barn og voksen. Uanset, om du professionelt har at gøre med vuggestuebørn, børnehavebørn eller børn i den tidlige skolealder eller børn med sprogvanskeligheder.

Et godt sprog tidligt i livet er nemlig indgangen til leg, sociale fællesskaber og venskaber senere i livet

Det finder du hos CIHA

Vores legetøj henvender sig først og fremmest til alle børn, men især til børn med hørevanskeligheder (f.eks. børn med Cochlear Implants, almindelige høreapparater eller benforankrede (BAHS) høreapparater) og børn med udtalevanskeligheder.

I fanen ”legetøjsoversigt” finder du en aldersinddeling og derudover tre kategorier: ”Alle produkter”, ”for hørehæmmede børn” og ”udtale- og sprogudfordringer”.

Under næsten alle produkter finder du vejledninger, som beskriver, hvordan sprogstøttende leg med det pågældende legetøj kan gribes an efter inspiration i den anerkendte metode Auditory Verbal ¬Therapy.

Legetøj med flere muligheder

Nogle varer findes i flere kategorier, fordi det passer til flere målgrupper.

Vi elsker nemlig legetøj, der kan anvendes på flere måder. Derfor kan et stykke legetøj være relevant for børn i mange aldersgrupper, hvor børnenes leg og evner styrkes.

Vi skriver legevejledninger, som kan anvendes både af forældre og fagpersoner, da det er vigtigt, at en voksen støtter og styrer legen i den rigtige retning. Vi har legetøj, der styrker specifikke evner hos barnet f. eks., socialt, auditivt, turtagning eller samarbejde. Vi har kort sagt legetøj med masser af anvendelsesmuligheder

Praktisk

Du kan naturligvis købe med EAN-nummer hos os. Alle priser er inklusiv moms, og vi sender elektronisk faktura (EAN). Er du i tvivl, om nogle varer egner sig til institutionsbrug, så kontakt os for råd og vejledning..
”Efter at begge piger har fået konstateret store høretab, har Rikke og Jens gjort sig mange praktiske erfaringer på deres vej, som de nu er klar til at dele med andre familier.
Nogle af erfaringerne går på det helt lavpraktiske i at få høreteknologien til at sidde fast på hovedet, uden at genere eller forhindre barnet i at være aktivt.

Andre handler om, at finde legetøj til den sproglige leg, som er sjovt og motiverende for børn, og samtidig af en kvalitet de kan stå inde for. Jeg ønsker jer alle rigtig god fornøjelse med at gå på opdagelse i familiens CIHA-univers!”

Jeanette Hølledig Mikkelsen, audiologopæd, LSLS Cert. AVT

“CIHA er en fantastisk webshop, hvis man søger inspiration og kvalitetsmaterialer til børn i sproglige vanskeligheder, specifikke materiale til børn med hørenedsættelse eller slet og ret gerne vil have kvalitetslegetøj til almen sprogstimulering i hjemmet eller i et dagtilbud.

Ud over stærke kvalitetsmaterialer, finder man vejledninger og begrundelser for at benytte materialerne. Har man et barn med hørenedsættelse hjemme eller i dagtilbudet får man gode ideer til, hvordan man kan lave en sprogstimulerende hverdag med barnet, foruden at der er hjælp at hente, hvis et barn hele tiden tager sit høreapparat af.

Oven i det har CIHA en blog, hvor forældre til børn i sproglige vanskeligheder kan læse om, de mange tanker og følelser og bekymringer man som forældre til et barn i sproglige vanskeligheder bærer rundt på. Jeg vil gerne give CIHA mine varmeste anbefalinger.”

Trine Kjær Krogh, daglig leder af Sprogin.