Bytte af gaver

Returnering af varen og returomkostninger

Vi har 90 dages returret…. 🙂

Du returnere ved at give os besked om, at du returnerer. Du skal sende os en e-mail, hvor du oplyser, at du returnerer din vare/varer samt dit ordrennummer til CIHA på info@ciha.dk. Dette er vigtigt for at vi kan se hvilken ordre returpakkerne tilhører.

Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den uden samtidig at give besked om, at du fortryder.

Du kan også udfylde og sende (på mail info@ciha.dk) vores standard fortrydelses formular, men det er ikke obligatorisk. Hvis du gør det, kvitterer vi straks pr. mail for modtagelse af din fortrydelse. Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende varen retur til os på nedestående adresse:

CIHA retur
Skovstjernevej 33
8920 Randers NV

Vi anbefaler, at returvarer returneres til os som pakke, med tracking. Husk altid at pakke forsendelsen godt ind, så den ikke bliver skadet under transport.

Dette skal ske uden unødig forsinkelse og senest 90 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 90 dage.

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder plomberingen på legetøj med lyd eller lys. Hvis varekøbet skal fortrydes, må det ikke være brugt i det omfang at varens værdi forringes.

Du afholder selv udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne. Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering bør du derfor pakke varen forsvarligt ind. Når varen er modtaget retur, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage.

Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling.

Udgifterne til returnering af varen forventes højst at beløbe sig til 80 kr. afhængigt af pakkens vægt.

Du finder priser på flere distribution udbydere her. Bemærk at pakken skal leveres til erhvervsadresse.

Tilbagebetaling af penge

Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger.

Hvis du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder, får du dog ikke merudgiften refunderet.

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.