Returnering og bytte

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages.

Har du fået købt en vare, som du har fortrudt, så kan du naturligvis sende den retur til os. Du betaler selv fragt.

Særlige varer, f.eks. specialfremstillet eller tilpasset varer, tages ikke retur. Dette gælder også varer, der mister sin værdi, efter at en bestemt begivenhed er overstået, herunder beskyttelsesbriller i forbindelse med solformørkelse.

Uafhentede pakker (i pakkeshop)

Har du ikke nået at annullere din ordre og har du fortrudt dit køb? Så kan du vælge at nægte modtagelse af pakken. Her ligger varen i den valgte pakkeshop i 14 dage, før den automatisk returneres tilbage til os. Har du betalt fragt for varen, får du altså ikke fragtbeløbet refunderet, hvis du ikke ønsker varen alligevel.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre. Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb

Vi bytter altid uden problemer, bare du efterlever følgende:

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen – uden forudgående aftale med os.
Varen skal du blot returnere i samme stand som ved modtagelsen. Udfyld og medsend meget gerne returformularen, som medsendes alle pakker. Det gør returneringen nemmere for os.

Særlige varer, f.eks. specialfremstillet eller tilpasset varer, tages ikke retur. Dette gælder også varer, der mister sin værdi, efter at en bestemt begivenhed er overstået.

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige hensyn ikke er egnet til at blive returneret. Tilsvarende sker, hvis du bryder plomberingen på lyd- og billedoptagelser eller på computersoftware. Hvis der er købt varer der skal samles, må disse ikke have været samlet og brugt i et omfang, så varens værdi forringes, hvis varekøbet skal fortrydes.

Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne. Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Når varen er modtaget retur, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage.

Varer skal returneres til vores lager:

Pakkecenter Nord
Att: Ciha
Aalborgvej 14
9700 Brønderslev

Vi anbefaler, at returvarer returneres til os som pakke, med tracking. CIHA kan ikke gøres ansvarlig for varer sendt retur som brev. Husk altid at pakke forsendelsen godt ind, så den ikke bliver skadet under transport..