image

Kære oplæser

Vi har lavet en bog til jer, der gerne vil tale  med jeres børn om, at familier kan se ud på alle tænkelige måder, samt give barnet indblik i andre familiekonstellationer end den, som barnet selv er vokset op i.

Jo mere vi kan skabe forståelse og tolerance for forskellighed, jo større er chancen for, at vores børn vokser op og bliver rummelige, forstående og inkluderende mennesker.

God fornøjelse!

Ina Haller, forfatter og psykolog
Lea Letén, illustrator
Og Team Ciha

testimonial_photo

“Som seksualvejleder er jeg meget begejstret for denne bog ..."Se mere

som også bevæger sig ind på snakken om sex for sjov, og det naturlige aspekt i, at de fleste børn også finder dette emne meget interessant. Bogen er en rigtig god samtalestarter med børnehave/-indskolingsbarnet ift. Hvordan børn bliver til, og det faktum, at familier kan se ud på så mange forskellige måder.” https://www.seksualvejledning.nu Se mindre

Josephine Egestorp, Seksualvejleder

testimonial_photo

“Fantastiske familier formidler mangfoldighed i børnehøjde. Se mere

Omdrejningspunktet for fortællingen er forskellige familiekonstellationer. Bogen er både til dem, der leder efter spejling, og de læsere som bare er nysgerrige.” https://buensbogcafe.dk Se mindre

Indehaver af Buens bogcafe i Danmarks eneste boghandel specialiseret i LGBT+ litteratur

Børn og sexualitet

Bogen er (også) lavet ud fra et ønske om at aftabuisere at tale med børn om sex. Børn spørger altid, når der er noget de gerne vil vide – og gudskelov for det – og når de spørger, så fortjener de svar.

Så forhåbningen er, at bogen også kan hjælpe jer til at forklare jeres børn om, hvad sex er for noget, når de spørger – for det vil de gøre på et tidspunkt.

Året rundt med Pelle og Ronja

Den store siakke snakke bog - Far og Karen

Sammen om sanserne med Alberte 5 år

Frø og sutterne

Oprydningsfesten

Fantastiske familier er fantastisk fordi:

  • Barnet lærer, at familier ser forskellige ud
  • Bogen giver barnet forståelse og tolerance for forskellighed. I håb om, at skabe børn der er rummelige, forstående og inkluderende mennesker.
  • Barnet får også viden om, hvordan babyer laves – også når det ikke er på den traditionelle måde
  • Barnet lærer kort om sex, fortalt i børnehøjde
  • Bogen har opslag med fakta omkring dyr og deres unger
  • Bogen kan bruges som opslagsværk og er fantastisk til både børnehaver og indskoling.
  • Bogen er naturligvis også en historie med Pelle og Ronja, som kan læses højt.
name

Ina Victoria Haller

Autoriseret psykolog og børnebogsforfatter

Ina har en baggrund som psykolog i den private børne- og ungdomspsykiatri. Hun har således et bredt kendskab til udviklingspsykologi og til følelses- og adfærdsmæssige vanskeligheder hos børn, som er forårsaget af psykiatriske problemstillinger, opvækstvilkår, samt traumer (store som små). Gennem sit forfatterskab har Ina ligeledes beskæftiget sig med udviklingspsykologien og barnets typiske udvikling, og har på den måde erfaring med både barnets typiske- og atypiske udvikling

Ina er derudover R&D projektleder hos Pearson Assessment, der er et testforlag, som udvikler og tilpasser psykologiske tests. Ina har gennem dette arbejde erfaring med oversættelsesarbejde og tekstredigering, samt planlægning og gennemførsel af større projekter.

name

Lea Letén

Cand.IT, børnebogsforfatter og illustrator

Lea er Cand IT med speciale i kommunikation og brugerinvolvering. Hun står som illustrator bag ca 60 udgivelser for børn i alderen 0-10 år, hvoraf hun også har skrevet en stor portion.

Lea har et solidt kendskab til både analoge og digitale produktioner og er specialiceret i at inddrage brugere i processen.

Lea har mange års erfaring i at afholde workshops og formidle svære emner for børn, herunder lungekræft, depression, historisk materiale og videnskabelige emner. Lea har en stærk fornemmelse for, hvordan man skaber tilgængelige værker for børn, der både rummer kunstnerisk kvalitet og svært indhold.

Spar 15 % på Fantastiske familier

Efterhånden er der kommet flere og flere skønne børnebøger med vores plejebørn, Pelle og Ronja, til verden.

Serien består af 7 børnebøger, der hver især kan noget helt særligt – blive klogere på følelser, brug dialogisk læsning med guide, lær om sanserne og støt barnets læselyst. Og med nyeste bog kan I også italesætte de mange måder at være familie på.

Koden kan ikke kombineres med andre rabatkuponer.

Brug koden FAM15