Betaling og rabatkoder

Betaling

CIHA modtager betaling med Dankort, Visa, Mastercard Mobilepay. Beløbet trækkes først når varerne afsendes. Vi tillægger ikke betalingsgebyr på nogle af vores betalingsmetoder. Når du har bestilt en vare, modtager du en ordrebekræftelse for vores modtagelse af din bestilling samt endnu en mail når den afsendes og afsluttes fra vores lager.

Der lagres ingen kreditkort oplysninger af nogen art. CIHA kan på intet tidspunkt, hæve mere end det beløb du har accepteret i indkøbskurven. Og netop derfor, kan du heller ikke tilføje varer til din ordre.

Priser er angivet i danske kroner inklusiv moms. Oven i prisen skal tillægges fragtpris. Du vælger fragtformen i slutningen af bestillingsforløbet.

Er du skole eller daginstitution, er der mulighed for at betale med EAN-nummer når ordren afsluttes.

 

Rabat kupon

Vi er opmærksomme på, at der er flere rabatsites, der reklamerer med rabat på Ciha.dk, hvis du klikker ind via deres sites.

Det er dog fup, da vi IKKE samarbejder med dem. Det eneste, der sker ved at følge deres link, det er en masse cookies og så kan du desuden risikere at få virus. Lad være med at besøge disse rabatsites, da du får en rabatkode, som ikke virker.

Tilmeld dig i stedet for vores nyhedsbrev. Der kommer løbende rabatkoder.

Har du en rabatkupon anvendes denne ved check-out i feltet “kuponkode” lige under varen i venstre hjørne. Når du har indtastet din rabatkode, trykker du på “anvend kupon”. Herved trækkes rabatten automatisk fra din ordre og vil også fremstå på ordrebekræftelsen.

Hvis din rabatkode mod forventning ikke virker, skal du sikre dig at:

  • Den er indtastet korrekt
  • Husk, du kan kun bruge én rabatkode pr. ordre.
  • Nogle rabatkoder er personlige og må kun bruges af pågældende person
  • Nogle rabatkoder gælder ikke varer på tilbud
  • Nogle rabatkoder kan have specifikke betingelser – fx kan de kræve, at du handler for et minimums beløb.
  • Koden kan være tidsbegrænset og gælder ikke mere
  • Koden er fra en rabatside (dvs. en falsk rabatkode)

Alle betingelser for brug af rabatkoden finder du der, hvor den er udgivet – fx nyhedsbrev, hjemmeside eller vores sociale medier.Rabatten gælder ikke med tilbagevirkende kraft eller i forvejen nedsatte varer og kan ikke kombineres med andre rabatkoder. Vær opmærksom på, at varen ikke bliver reserveret, når du lægger den i kurven. Det kan derfor ske, at varen er blevet udsolgt, når du kommer til kassen. For at garantere din ordre, skal du gennemføre ordren.

Virker din rabatkode mod forventning ikke? Kontakt os på email rikke@ciha.dk eller telefon +45 88 44 43 44