Betaling og rabatkoder

Betaling

CIHA modtager betaling med Dankort, Visa, Mastercard, Mobilepay og Viabill. Beløbet trækkes først når varerne afsendes. Vi tillægger ikke betalingsgebyr på nogle af vores betalingsmetoder. Når du har bestilt en vare, modtager du en ordrebekræftelse for vores modtagelse af din bestilling samt endnu en mail når den afsendes og afsluttes fra vores lager.

Der lagres ingen kreditkort oplysninger af nogen art. CIHA kan på intet tidspunkt, hæve mere end det beløb du har accepteret i indkøbskurven.

Priser er angivet i danske kroner. Oven i prisen skal tillægges fragtpris. Du vælger fragtformen i slutningen af bestillingsforløbet.

Er du skole eller daginstitution, er der mulighed for at betale med EAN-nummer når ordren afsluttes.

 

Rabat kupon

Har du en rabatkupon anvendes denne ved check-out i feltet “kuponkode” lige under varen i venstre hjørne. Når du har indtastet din rabatkode, trykker du på “anvend kupon”. Herved trækkes rabatten automatisk fra din ordre og vil også fremstå på ordrebekræftelsen.

Hvis din rabatkode mod forventning ikke virker, skal du sikre dig at:

  • Husk, du kan kun bruge én rabatkode pr. ordre.
  • Nogle rabatkoder er personlige og må kun bruges af pågældende person
  • Nogle rabatkoder inkluderer ikke kategorien tilbud eller andre udvalgte kategorier/varer
  • Nogle rabatkoder kan have specifikke betingelser – fx kan de kræve, at du handler for et minimums beløb.
  • Koden kan være tidsbegrænset

Alle betingelser for brug af rabatkoden finder du der, hvor den er udgivet – fx nyhedsbrev, hjemmeside eller vores sociale medier.Rabatten gælder ikke med tilbagevirkende kraft eller i forvejen nedsatte varer og kan ikke kombineres med andre rabatkoder. Vær opmærksom på, at varen ikke bliver reserveret, når du lægger den i kurven. Det kan derfor ske, at varen er blevet udsolgt, når du kommer til kassen. For at garantere din ordre, skal du gennemføre ordren.

Virker din rabatkode mod forventning ikke? Kontakt os på email rikke@ciha.dk eller telefon +45 88 44 43 44

DELTAG I KONKURRENCEN

Tilmeld nyhedsbrevet Deltag i konkurrencen om en valgfri lærerig plakat, signeret at kunstner Lea Letén, samt en af de populære magnetbøger. Bonus: få tilbud, inspiration og nyheder før alle andre