Din ordre

Ordre bestilling

Bestiller du inden kl 14.00 vil din ordre i de fleste tilfælde blive afsendt samme eller næstkommende hverdagdag. Forvent ca. 10-15 minutter før din ordre kommer igennem vores systemer og pluk på lager kan begynde.

Ved restordre, eller andre forhold hvor levering kan forventes forsinket, kontaktes du af CIHA.
Hvis din bestilling haster og du skal bruge dine varer inden en bestemt dato, er det en god idé at skrive dette i bemærkningsfeltet, når du laver din ordre.

Kan jeg tilføje eller ændre noget i min ordre?

Nej. Når din ordre er afgivet, er det ikke længere muligt at lave ændringer.

Du har her følgende mulighed:

  • Kontakte os hurtigst muligt på e-mail kundeservice@ciha.dk. er ordren endnu ikke behandlet kan vi nå at annullerer ordren og den reserverede betaling. Du kan ligge en ny ordre.

Kan jeg annullere min ordre?

Ja, hvis ordren endnu ikke er behandlet – kontakt os hurtigst muligt på e-mail kundeservice@ciha.dk. Er ordren gennemført i systemet og du har modtaget mail om, at den e gennemført, kan den ikke annulleres.  Hvis det er for sent at annullere ordren, som allerede er afsendt, kan du efter aftale med CIHA nægte modtagelse. Så sendes pakken retur til os. Du får pengene retur men vi kan ikke tilbagebetale fragtomkostninger.

Hvornår trækker I pengene?

Vi trækker pengene fra din konto, når den er afsluttet og afsendt fra vores lager – ikke før. Du modtager en e-mail med besked om, at din ordre er gennemført og afsendt fra vores lager.

Hvor er min pakke?

Når vi afsender din pakke modtager du et trackingnummer på den e-mail, som du har angivet under bestillingen. Her kan du spore din pakke gennem den valgte leverandør.

Hvis du har valgt pakkeshop: Husk at afhente din pakke i pakkeshop eller droppoint. Pakken vil være i pakkeshoppen 7 dage.