Din ordre

Ordre bestilling

Vi sender varer alle dage, 365 dage om året. Bestiller du inden kl 15.00, bliver din ordre afsendt samme dag.

Ved restordre, eller andre forhold hvor levering kan forventes forsinket, kontaktes du af CIHA.
Hvis din bestilling haster og du skal bruge dine varer inden en bestemt dato, er det en god idé at skrive dette i bemærkningsfeltet, når du laver din ordre.

Kan jeg tilføje eller ændre noget i min ordre?

Nej. Når din ordre er afgivet, er det ikke længere muligt at lave ændringer. Vi ekspedere ordrer indenfor en time for en hurtig levering.

Du har her følgende muligheder:

  • Kontakte os så snart ordren er lagt. Her annullerer vi ordren og den reserverede betaling og du kan ligge en ny ordre.

Kan jeg annullere min ordre?

Ja, men kontakt os med det samme. Vi har et eksternt lager, som ekspederer ordren indenfor en time. Derfor skal kontakte os hurtigst muligt via mail info@ciha.dk eller telefon +45 88 44 43 44

Hvis det er for sent at annullere ordren, som allerede er afsendt, kan du nægte modtagelse. Så sendes pakken retur til os. Du får pengene retur men vi kan ikke tilbagebetale fragtomkostninger.

Uafhentede pakker (i pakkeshop)

Har du ikke nået at annullere din ordre inden for rimelig tid og har du fortrudt dit køb?

Så kan du vælge at nægte modtagelse af pakken. Her ligger varen i den valgte pakkeshop i 14 dage, før den automatisk returneres tilbage til os. Har du betalt fragt for varen, får du altså ikke fragtbeløbet refunderet, hvis du ikke ønsker varen alligevel.’

Hvornår trækker I pengene?

Vi trækker først pengene fra din konto, når den er afsluttet og afsendt. Du modtager en e-mail, hvor der står, at din ordre er gennemført og afsendt.

Hvor er min pakke?

Når vi afsender din pakke modtager du et trackingnummer på den e-mail du har angivet under bestillingen.