Din ordre

Ordre bestilling

Vi sender varer alle dage, 365 dage om året. Bestiller du inden kl 15.00, bliver din ordre afsendt samme dag.

Ved restordre, eller andre forhold hvor levering kan forventes forsinket, kontaktes du af CIHA.
Hvis din bestilling haster og du skal bruge dine varer inden en bestemt dato, er det en god idé at skrive dette i bemærkningsfeltet, når du laver din ordre.

Kan jeg tilføje eller ændre noget i min ordre?

Nej. Når din ordre er afgivet, er det ikke længere muligt at lave ændringer. Vi ekspedere ordrer indenfor en time for en hurtig levering.

Du har her følgende mulighed:

  • Kontakte os så snart ordren er lagt. Her annullerer vi ordren og den reserverede betaling og du kan ligge en ny ordre.

Kan jeg annullere min ordre?

Ja, men kontakt os med det samme. Vi har et eksternt lager, som ekspederer ordren indenfor en time. Derfor skal kontakte os hurtigst muligt via mail info@ciha.dk eller telefon +45 88 44 43 44

Hvis det er for sent at annullere ordren, som allerede er afsendt, kan du efter aftale med CIHA nægte modtagelse. Så sendes pakken retur til os. Du får pengene retur men vi kan ikke tilbagebetale fragtomkostninger.

Hvornår trækker I pengene?

Vi trækker pengene fra din konto, når den er afsluttet og afsendt fra vores lager. Du modtager en e-mai med besked om, at din ordre er gennemført og afsendt fra vores lager.

Hvor er min pakke?

Når vi afsender din pakke modtager du et trackingnummer på den e-mail du har angivet under bestillingen. Her kan du spore din pakke gennem den valgte leverandør: GLS, Post Nord eller DAO.

Få 10% rabat

Tilmeld nyhedsbrev Tilmeld dig og få 10% rabat på alt fra Egmont Toys. Vi sender nyheder om rabatter, legetøj og bøger.