Levering

Vi sender pakker med GLS  hverdage klokken 14.00 med levering næstkommende hverdag. Da vi ikke pakker ordre på daglig basis, kan du opleve 2 til 4 hverdages levering fra din ordre er lagt. Du kan også være heldig, at din ordre sendes samme dag med levering dagen efter. Skriv gerne i bemærkningsfeltet, hvis din ordre skal afsendes hu

Afhentningslastbilerne kan, mod forventning, afhente op til 30 minutter før eller efter aftalte afhentningstidspunkt.

Store leveringer som dukkehuse, store legesæt og legekøkkener kan være for tinge til levering i pakkeshop – her vil vi kontakte dig for at lave ordren om til hjemmelevering.

Ved restordrer eller andre forhold hvor levering kan forventes forsinket, skriver vi til dig på den mail du har angivet ved ordreafgivelse. Hvis din bestilling haster, og du skal bruge dine varer inden en bestemt dato, er det en god idé at sende en ekstraordinær mail, når du laver din ordre.

Vi leverer til Færøerne, Grønland og øvrige udland. Den aktuelle fragt betales af kunden, uanset ordrestørrelse.

Priser på levering

Bestillinger over kr. 500,- sendes fragtfrit til valgfri GLS Pakkeshop.

Alle andre ordrer pålægges følgende:
GLS Pakkeshop under Kr. 500,- Kr. 39,-
GLS Hjemmelevering Kr. 49,-
Erhvervspakke med GLS Kr. 39,-
Udlandspakker inden for EU – pris og transportør afhænger af modtagerland. Pris beregnes efter kg – hvor højeste kg enten i vægt eller volumen afgør pris.

Uafhentede pakker i pakkeshop

Du modtager en mail fra vores lagersystem, hvor vi oplyser, at din ordre er afsendt og du får trackinglink. Derfra kan du forvente 1-2 hverdages levering med den distributør, du har valgt. Den valgte distributør sender en afhentnings besked via e-mail og SMS, når pakken ankommer til dit udleveringssted. Du vil også modtage en påmindelse fra dem, hvis du ikke har hentet pakken inden for tidsfristen. Du har selv et ansvar for at holde øje med din pakke, når den har forladt vores lager.

Hvis du vælger ikke at afhente din pakke inden for fristen på 7 arbejdsdage eller du nægter, at modtage den, returneres den automatisk til Ciha. Du kan ikke bruge din fortrydelsesret ved at nægte at modtage pakken eller undlade at hente den i pakkeshop.

BEMÆRK: Hvis du vælger ikke at afhente din pakke eller nægter at modtage den, betyder det ikke at du benytter dig af fortrydelsesretten.