Retur og bytte

Returnering og bytte af gaver

Vi har 30 dages returret. Denne gælder fra du får varen i fysisk besiddels/afhentning af pakken i pakkeshop eller fuldmagt/modtagelse på egen adresse.

Du returnerer ved at  sende os en e-mail, hvor du oplyser, at du returnerer din vare/varer samt dit ordrennummer – ordrenummeret finder du på din ordrebekræftelse og under vores. ref. nummer på din faktura/kvittering. Derudover skal du fysisk vedlægge kopi af  din ordrebekræftelse eller faktura i pakken. Dette er vigtigt for at vi kan se hvem returpakken tilhører.

Hvis du har fortrudt dit køb, kan du ikke nægte at modtage varen ved at undlade, at hente den. Læs mere om annullering af ordre.

Husk at få en kvittering på indlevering, og pak forsendelsen forsvarligt ind, gerne i den emballage som pakken kom i oprindeligt inklusiv beskyttelsesfyld. Vi har desværre modtaget returpakker i plastikposer, hvilket skader varerne undervejs og vi kan desværre ikke refundere dig det fulde beløb, hvis varen ikke er salgsbar. Returtransport er på afsenders ansvar.

Med omtanke for vores miljø vedlægges der ingen print i vores pakker.Du kan købe en Bring erhvervs returlabel gennem vores portal – nemt, sikkert og med tracking. Den sendes direkte til din email. Print den og placer den synligt med stregkode på pakken.

Køb Bring returlabel 39 kr.

Benytter du en anden distribution end den pakkelabel, som du kan få gennem os, skal du bemærke, at varer ikke kan sendes pr. efterkrav eller uden omdeling. Returvarer sendes til:

CIHA ApS
Att. Retur
Engelsholmvej 33 E
8940 Randers

 

Ikke afhentede pakker i pakkeshop

Du modtager en mail fra vores lagersystem, hvor vi oplyser at din ordre er afsendt. Derfra kan du forvente 1-2 hverdages levering med den distributør, du har valgt. Den valgte distributør sender en afhentnings besked via e-mail og SMS, når pakken ankommer til dit udleveringssted. Du vil også modtage en påmindelse fra dem, hvis du ikke har hentet pakken inden for få dage. Du har også selv et ansvar for at følge op på din pakke.

Det er dit ansvar at tjekke dine oplysninger igennem, inden du gennemfører en ordre. Hvis du har skrevet forkert i din e-mail eller telefonnummer, vil du ikke modtage besked med afhentning.

VIGTIGT! BEMÆRK: Hvis du vælger IKKE at afhente din pakke eller nægter at modtage den, betyder det ikke at du benytter dig af fortrydelsesretten. En fortrydelse kan kun ske, ved at du giver udtrykkelig besked om at fortryde købet. Når pakken kommer retur til Ciha som en ikke-afhentet pakke er det i princippet stadig din og vi må ikke behandle eller refundere den, før end du har kontaktet os.

    • Vælger du, at fortryde købet fratrækkes 39 kr. for returfragt (svarende til prisen på en returlabel købt gennem Ciha).
    • Vælger du, at vi skal sende pakken på ny skal du betale for fragt genlevering. Dette køber du på hjemmesiden, tryk på knappen herunder. Her kan du også ændre dit valg af leveringsform, såfremt dette har ændret sig. Du modtager naturligvis fracking på den nye forsendelse, så du kan følge rejsen.

Køb gensend fragt

 

Fortrydelsesret

Returnering skal ske uden unødig forsinkelse og senest 30 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 30 dage.

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder plomberingen på legetøj med lyd eller lys. Hvis varekøbet skal fortrydes, må det ikke være brugt i det omfang at varens værdi forringes og at den ikke kan sælges igen.

Du afholder selv udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne. Du bærer risikoen for varen fra varens levering fra dig, og ved returnering bør du derfor pakke varen forsvarligt ind. Se ydermere oplysninger om retur i forrige afsnit.

Du kan købe en Bring erhvervs returlabel gennem vores portal – nemt, sikkert og med tracking. Den sendes direkte til din email. Print den og placer den synligt med stregkode på pakken.

Køb Bring returlabel 39 kr.

Tilbagebetaling af penge

Når varen er modtaget retur, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage.

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan  tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret med kvittering far en medarbejder fra Ciha.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen. Det er ikke muligt for os, at give pengene retur til en anden konto.

Vi henviser desuden til vores generelle handelsbetingelser, hvor vi har uddybet regler omkring returvarer og reklamationer.