Retur og bytte

Returnering og bytte af gaver

Vi har 30 dages returret 🙂 Denne gælder fra du får varen i fysisk besiddelse.

Hvis du køber en gave hos os, kan du sende os en e-mail til kundeservice@ciha.dk eller notere dette i notatfeltet på ordren, hvor vi glædeligt forlænger din returret.

Du returnere ved at  sende os en e-mail, hvor du oplyser, at du returnerer din vare/varer samt dit ordrennummer. Derudover skal du fysisk vedlægge kopi af  din ordrebekræftelse eller vores standard fortrydelses formular i pakken. Dette er vigtigt for at vi kan se hvilken ordre returpakken tilhører.

Hvis du har fortrudt dit køb, kan du ikke nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den uden samtidig at give besked om, at du fortryder. Læs mere om annullering af ordre.

Du kan få en gratis returlabel os, ved at sende os en mail til kundeservice@ciha.dk, så kvitterer vi lynhurtigt med en returlabel på din mail 🙂

Husk at få en kvittering på indlevering, og pak forsendelsen forsvarligt ind, gerne i den emballage som pakken kom i. Vi har desværre modtaget returpakker i plastikposer og andet, og så kan vi ikke tage varerne retur, da de ofte er blevet beskadigede under transport på afsendes ansvar.

Benytter du en anden distribution end den pakkelabel, som du kan få gennem os, skal du bemærke, at varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling. Returvarer sendes til:

CIHA ApS
Att. Retur
Engelsholmvej 33 E
8940 Randers

 

Fortrydelsesret

Returnering skal ske uden unødig forsinkelse og senest 30 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 30 dage.

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder plomberingen på legetøj med lyd eller lys. Hvis varekøbet skal fortrydes, må det ikke være brugt i det omfang at varens værdi forringes og at den ikke kan sælges igen.

Du afholder selv udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne. Du bærer risikoen for varen fra varens levering fra dig, og ved returnering bør du derfor pakke varen forsvarligt ind. Se ydermere oplysninger om retur i forrige afsnit.

 

Tilbagebetaling af penge

Når varen er modtaget retur, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage, vi laver returneringer 1 gang ugenligt. Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder dit køb eller dele af dit køb.

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen. Det er ikke muligt for os, at give pengene retur til en anden konto.

Vi henviser desuden til vores generelle handelsbetingelser, hvor vi har uddybet regler omkring returvarer og reklamationer.
DELTAG I KONKURRENCEN

Tilmeld nyhedsbrevet Deltag i konkurrencen om en valgfri lærerig plakat, signeret at kunstner Lea Letén, samt en af de populære magnetbøger. Bonus: få tilbud, inspiration og nyheder før alle andre