Retur og bytte

Returnering og bytte af gaver

Vi har 30 dages returret. Denne gælder fra du får varen i fysisk besiddelse.

Hvis du køber en gave hos os, kan du notere dette i bemærkningsfeltet på ordren, hvor vi glædeligt forlænger din returret. Julegaver byttes frem til 31/1 2023

Du returnerer ved at  sende os en e-mail, hvor du oplyser, at du returnerer din vare/varer samt dit ordrennummer. Derudover skal du fysisk vedlægge kopi af  din ordrebekræftelse i pakken og gerne en kopi af din mail korrespondance med vores medarbejdere. Dette er vigtigt for at vi kan se hvilken ordre returpakken tilhører.

Hvis du har fortrudt dit køb, kan du ikke nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den uden samtidig at give besked om, at du fortryder. Læs mere om annullering af ordre.

Du kan hente en gratis print-selv retur label ved at følge linket herunder.

Gratis returlabel

Husk at få en kvittering på indlevering, og pak forsendelsen forsvarligt ind, gerne i den emballage som pakken kom i oprindeligt. Vi har desværre modtaget returpakker i plastikposer og så kan vi ikke tage varerne retur. Beskadigede returvarer under transport er på afsendes ansvar.

Benytter du en anden distribution end den pakkelabel, som du kan få gennem os, skal du bemærke, at varer ikke kan sendes pr. efterkrav eller uden omdeling. Returvarer sendes til:

CIHA ApS
Att. Retur
Engelsholmvej 33 E
8940 Randers

Uafhentede pakker i pakkeshop

Du modtager en mail fra vores lagersystem, hvor vi oplyse rat din ordre er afsendt. Derfra kan du forvente 1-2 dages levering me den distributør du har valgt. Den valgte distributør sender en afhentnings besked via e-mail og SMS, når pakken ankommer til dit udleveringssted. Du vil også modtage en påmindelse fra dem, hvis du ikke har hentet pakken inden for få dage.

Hvis du vælger ikke at afhente din pakke inden for fristen på 7 arbejdsdage eller du nægter at modtage den, returneres den automatisk til Ciha. I sådanne situationer opkræver vi et administrationsgebyr på 50 kr pr. pakke til dækning af omkostningerne, vi har i forbindelse med forsendelse og håndtering.

BEMÆRK: Hvis du vælger ikke at afhente din pakke eller nægter at modtage den, betyder det ikke at du benytter dig af fortrydelsesretten.

Fortrydelsesret

Returnering skal ske uden unødig forsinkelse og senest 30 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 30 dage.

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder plomberingen på legetøj med lyd eller lys. Hvis varekøbet skal fortrydes, må det ikke være brugt i det omfang at varens værdi forringes og at den ikke kan sælges igen.

Du afholder selv udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne. Du bærer risikoen for varen fra varens levering fra dig, og ved returnering bør du derfor pakke varen forsvarligt ind. Se ydermere oplysninger om retur i forrige afsnit.

 

Tilbagebetaling af penge

Når varen er modtaget retur, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage, vi laver returneringer 1 gang ugenligt. Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder dit køb eller dele af dit køb.

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen. Det er ikke muligt for os, at give pengene retur til en anden konto.

Vi henviser desuden til vores generelle handelsbetingelser, hvor vi har uddybet regler omkring returvarer og reklamationer.