Pandebånd for Cochlear implants og høreapparater

Special udviklede pandebånd til Cochlear Implants og høreapparater. Øko-tex mærket, sikkert og behageligt for dit barn

I finder her CIHA special udviklede pandebånd. De er onesize og kommer i  tre forskellige farver – Nude, Black eller Silver grey.

Pandebåndene er designet af os ud fra de erfaringer, som vi har fra hverdagen med vores to døtre. Vi håber at de kan spare forældre fra de frustrationer vi selv oplevede, med at holde udstyret på plads bag øret på en sikker, stilfuld og behagelig måde.

CIHA pandebånd er fremstillet i elastisk og åndbart materiale af 88 % polyamid og 12 %elastane. Vi har sikret en god adgang af lyd til mikrofonen, så alle auditive input kommer sikkert frem uden kompromis. Du finder også et udvalg af accessories du kan style pandebåndet med.

Størrelse Onesize 1-5 år
Materiale 88 % polyamide 12 % Elastane
Vask 30 grader finvask
Produceret I Italien
Køn Unisex

 

Udforsk vores Ciha Univers

Shop legetøj der støtter sprogudvikling

 

Fra os til jer

Som forældre til et barn med høretab, manglede vi selv en løsning der fungerede og kunne fastholde høreapparater og siden cochlear implantaterne. Det skulle være en praktisk (men også pæn) løsning som fungerede for børnene, os og vuggestuen og børnehaven.

Derfor satte vi os for, at hjælpe andre forældre og deres børn. Ro i maven hos mor og far, fordi udstyret ikke bliver væk, men holdes sikkert på plads. Der er nok at tænke på, når ens barn har udfordringer.

 

Levering

At have adgang til lyd er vigtigt for disse børn og deres udvikling. Derfor er det også vigtigt, at vi kan tilbyde hurtig levering til jer på 1-2 hverdage.

Vi sender pakker afsted alle hverdage inden kl 13, så modtager du dagen efter. Vi leverer også internationalt, se da vores hjemmesiden www.ciha.shop 

Øko-tex og rart at have på

CIHA pandebånd er, i modsætning til mange andre, syet i ét lag, hvilket bl.a. gør det nemt at have på under huer og cykelhjelme. Det er perfekt til sport såvel som dagligdags brug. Det er heller ikke varmt at have på uanset årstid og huden kan  ånde.

Cochlear’s apparater har en hook, som med fordel kan sættes ind i hulmønstret på pandebåndet. Dette sikrer at CI’et sidder godt og sikkert fast i det korrekte område. Med dette pandebånd kan vores piger være ligeså aktive som deres jævnaldrene og vi er trygge ved at CI’erne bliver bag ørerne. Børn skal have lov at være børn! ‘

Det er fremstillet i polyamide og elastane – i farverne nude. silver eller sort. Og så er det også øko-tex mærket!