VIDEO

Krible krable kuffert

kr. 289

Barnets helt egen krible krable kuffert til den helt store krible krable ekspedition!

Alt hvad man har brug for, når man skal på opdagelse. Hvad enten det er ude i den store verden, i haven, på stranden, i skoven eller måske er der bare hjemme i vindueskarmen mulighed for at finde, og nysgerrigt undersøge, spændende planter og små krible krable dyr.

Forstørrelsesglas, kikkert og kompas bringer dit barn sikkert på opdagelse – måske er et kig under sofaen nok til at indfange, noget, der er værd at studere?

Læs mere

På lager (1-2 dages levering)

INFORMATION

Beskrivelse

Læring, der kribler og krabler

Det er som om fascinationen af smådyr og insekter fortsætter og fortsætter. De helt små peger og bliver overrasket over de små væsners udseende, mens de større børn vil undersøge og nærstudere dem mere og tæt på – stille spørgsmål og lære.

Krible krable kufferten indeholder alt, hvad din naturelsker skal bruge for at opleve krybene helt tæt på. Kufferten er en rigtig god måde at skabe en god leg for barnet, hvor elementerne er forberedt på forhånd. Det hele er lige til at gå til, og på en kedelig gråvejrsdag, kan det være rart med godt udstyr, der ligger parat. Samtidig er der masser af læring i sættet, da dit barn selvstændigt kan opleve det virkelige dyreliv og den rå natur på egen hånd.

Med et kig ned på udstyret i kufferten vækkes barnets nysgerrighed og lyst til at gå på opdagelse. Gode muligheder for samtaler og styrkelse af barnets ordforråd og viden, både før, under og efter aktiviteten. Det kunne fx være:

  • Hvad tror du, man kan bruge kikkerten til?
  • Hvad kan vi bruge, hvis vi vil kigge på mariehønen på bladet?
  • Kan du med insektglasset se, hvor mange ben en bænkebider har?
SPECIFIKATIONER

Yderligere information

SKU 5744000940137
Alder

, , , ,

Køn

Dreng, Unisex

Brand

Eventyr-kufferten indeholder:

  • Kikkert med beholder (x4)
  • Forstørrelsesglas
  • Kompas
  • Lommelygte
  • Insektglas med forstørrelse

Kufferten måler 30 x 30 x 10 cm og anbefales til børn fra 3+

Illustreret af dygtige Lea Letén

Kufferten er smukt illustreret af tegneren Lea Letén, som bl.a. også illustrerer vores bøger om Pelle og Ronja, og vores udvalg af plakater.

Illustrationerne på kufferten kan også give anledning til samtaler om, hvad der kendetegner de forskellige krible-krable dyr, fx antal vinger, ben, farver og måder at bevæge sig på.

Gå på opdagelse i naturen, og se om I kan finde dyrene på kufferten!