RELEVANTE PRODUKTER

EMNER PÅ BLOGGEN

SENESTE INDLÆG

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER

Heico lamper

Heico lamper

I denne artikel finder du alle de fordele der er, ved at vælge en Heico lampe. Når du investerer i en Heico lampe, køber du et kunststykke, som kan leve videre gennem generationer.

Heicos unikke lamper er fantastiske på børneværelset. Det er smukke lamper, som er en del af indretningen og som skaber en eventyrlig stemning – uanset om de er tændte eller ej. Alle lamper kommer desuden med ledning til stikkontakt.

Heico har rødder tilbage til 1979 og er i dag ejet af det Belgiske legetøjs brand Egmont Toys.

Oplev alle lamper her

En gammeldags tysk produktion

Det starter med en hånddesignet model i traditionelt ler. Denne model kopieres til en stål-form, hvori lamperne bliver støbt på værkstedet i Tyskland. Det er en langsommelig og omhyggelig produktion, som er helt bevidst. Lamperne masseproduceres ikke, der støbes få ad gangen. I modsætningen til mange andre lampe-brands, hvor der produceres tusindvis ad gangen i Kina. Det giver en produktion, hvor man også tænker på miljøet og ikke overproducerer.  Der er desuden høj kvalitetskontrol, men der kan forekomme bitte små skønhedsfejl som er en del af charmen og ikke en reklamation.

Når PVC-plasten er hærdet, er den klar til at blive malet af de dygtige designere på fabrikken. Det kan tage år at lære den helt rigtige teknik og lige nu findes der kun 1 mand, som kan male den populære bambi-lampe. Slutteligt får lampen LED-modul i bunden og hvis det er en svampelampe bores der små huller i paddehatten.

Der produceres naturligvis mange lamper af én stål form, men den har ikke uendelig levetid og derfor skal der ind i mellem laves nye forme. Man kan aldrig ramme 100 % samme form, og derfor kan lamperne variere når formen skiftes.

I denne video kan man opleve produktionen fra start til slutprodukt.

Heico lamper laves i et væld af flotte designs og der kommer jævnligt nye designs til og nogle udgår af det faste sortiment.

Mest populære er de klassiske svampelamper i alle størrelser: lille, mellem og stor. Den røde farver er meget populær men der findes mange smukke farver guld, sølv, gul, rød, turkis, vintage pink og mange flere. Svampelampen har huller i paddehatten, hvilket reflekterer et smukt lys i rummet, når lampen er tændt.

Svampelampe Heico Svampelampe Heico


Limited designs lamper 

Som forhandler af Heico har vi førhen kunne bestille produktioner af special lamper og farver – fx den lille svampelampe i en flot safrangul. Efterspørgslen på lamperne har de senest år steget markant, sammen med corona, har dette belastet produktionen og man lukkede ned for special-ordre på farver.

Derfor sælges nu kun lamper, som er en fast del af kataloget. Vi håber, at dette bliver muligt igen engang.


Sikkerhed for barnet

Lamperne er den perfekte natlampe med et blødt og varmt lys, der kan stå tændt natten lang uden at bliver overophedet. Om dagen er den et dekorativt element på børneværelset eller i boligen. Bundmodulet med LED er fastboret i bunden og barnet har ikke mulighed for at komme til teknikken.

Husk at lampen, selvom den er fin, ikke er et stykke legetøj. Får lampen slag eller falder på gulvet kan LED-modulet gå løs og skal skiftes til nyt. Det er heldigvis nemt og billigt at skifte (Køb bundmodul her). 

LED bund modul

Med omtanke for miljøet

Alle lamper har et LED system i form af bundmodul og ledning hver for sig. Det gør det let og hurtigt at fejlfinde, hvis lampen mod forventning ikke skulle virke. LED modulet har 50.000 timers lystimer i sig og dermed en lang levetid. Den bruger 1,5 kW.

Der findes mange flotte og smarte LED lamper på markedet, som har et smart genopladeligt batteri. Men når det engang går i stykker, så er lampen lige til skraldespanden. Heico lamper har derimod uendelig levetid, da LED modulet kan skiftes.

Alle lamper er fremstillet i genanvendeligt PVC-plast og pakkes i solide plastposer. Det kan virke som en øv-emballage for nogen, men det er det, der gør det muligt at optimere plads, når de pakkes og distribueres. Derved kan vi fragte flere lamper på mindre plads og dermed minimere transport og CO2 udledning.

Heico lamper emballage

Lang levetid

Vi møder ofte kunder der har lamper med 10-20 år på bagen. Det er blot at skifte til nyt LED modul (Det er desuden let at skifte med blot en enkelt skrue). Derfor er der også noget nostalgisk, personligt og værdifuldt i at give sin barndomslampe videre til nye familiemedlemmer.

Så, hvilken Heico lampe er din favorit?

Oplev alle lamper her

2 svar til “Heico lamper”

    • Hej, du kan bruge almindelig universal rengøringsmiddel men en våd klud vil også gøre det. Sådan en lampe bliver nok mere bare støvet og ikke som sådan beskidt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.