Børne verdenskort

Er du på udkig efter det helt rigtige verdenskort til børneværelset og i en stil der passer til børn? Så har vi et rigtig godt bud til dig.

Tag børnene med på jordomrejse, en billigere en af slagsen. Med et verdenskort kan I tage hvorhen I vil. Tænk engang at verden udenfor ens lille bitte hjem er så stor og spændende. Det er svært at forholde sig til men også utroligt fascinerende

Lær geografi med et børne verdenskort

Med verdenskortet på væggen er der både dekorativ kunst og læring om geografi. En god mulighed for sammen, at udpege lande, særlige kendetegn og læring om hvilke dyr, der hører hjemme i de forskellige verdensdele, forskelligheder i befolkning og de meget aktuelle klimaforskelle. For hvorfor bor der ikke zebraer i Danmark? Eller Løver på Nordpolen?

Så hvis du, ligesom jeg, heller ikke er helt skarp på geografi – så er der rig mulighed for at få det øvet sammen med dit barn her.

Multifunktionelt verdenskort for børn

Jeg ved godt at man kan få mange fine verdenskort plakater, men jeg synes nu at dette her er noget helt særligt og kan bruges på flere forskellige måder.

Det store verdenskort i træ er magnetisk og har magnetiske brikker, mange af dem, som skal placeres på tavlen. Det er rent faktisk et stort puslespil, som I kan lave mens i snakker og lærer.

Når du er træt af at se på verdenskortet, så kan du vende det om. Her har du nemlig et whiteboard, hvor du kan tegne eller skrive lige hvad du har lyst til. Der medfølger endda en whiteboard-tusch i pakken.

Køb magnetisk verdenskort her

magnetisk verdenskort og whiteboard tavle magnetisk verdenskort og whiteboard tavle


Verdenskort med dyr til børn

Verdenskortet er ikke bare geografi. På kortet ser du også mange dyr, som er særligt kendetegnede for landet. Her kan bl.a. nævnes pandaen i Kina, elefanter i Indien, ørne i USA eller hvad med brune bjørne i Rusland.

På kortet ser du også særlige monumenter for udvalgte storbyer:

  • Brasiliens Kristus statue
  • Eiffeltårnet i Paris
  • Det smukke slot i Skt. Petersborg
  • Operahuset i Sydney

magnetisk verdenskort og whiteboard tavle

Er du til noget der er lidt mindre, men stadig stort? Så bør du tjekke den store magnetbog ud med verdens dyr. Den store bog kan foldes ud og her skal du placere de mange medfølgende dyre-magneter. Bogen har hank så den er let at tage med på tur og den er flad, så den er let at opbevare.

Køb magnet bog med verdens dyr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.