EMNER PÅ BLOGGEN

SENESTE INDLÆG

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER

Aktivitetsbord til børn

Så snart barnet kan stå på de små buttede ben, så vil han eller hun elske at stå ved et aktivitetsbord og fordybe sig. Her styrkes også barnets evne til at balancere på de to, måske lidt usikre, ben og styrke muskulaturen i benene.

Aktivitetsbord i træ

Sådan et dimse-dutte aktivitetsbord ikke kun sjove for de helt små. De lidt større børn, op til 4 år, synes faktisk også at aktivitetsborde er ret sjove og underholdene. De kan stå længe og fordybe sig i alle de små udfordringer, der er på bordet. Hver alder har deres udviklingsområder. Aktivitetsbordet anbefales fra 24+ måneder, men i samspil med en voksen og under opsyn kan det bruges med yngre børn.

Hvor de mindste vil være optagede af at skubbe perlerne og se hvad der sker (når jeg gør sådan her, så sker det her. Også kaldet årsag og virkning) og se de sjove dyre-perler, som der kan rykkes rundt med. Ja, så vil de større børn kunne forstå mere og I vil kunne snakke om farver, former og måske kunne løse labyrinten gennem de snoede stål-wire. De vil kunne forudse hvor perlerne skal ende og deres logiske tænkning vil være stimuleret.

Man kan endda lave små konkurrencer, hvem der mon første får sin perle fra start til slut? Igennem den leg lærer barnet at tackle både det at vinde, men også det er tabe. Hvordan mon man tackler de følelser?

Aktivitetsbord for baby

For de små kan aktivitetsbordet også fungere godt som støtte, når man begynder at stå op. Det er fristende at stille sig ved  for de små, som er ved at lære at gå. De flotte dusede farver drager børnene, og tiltaler også forældrene. Børnene vil kæmpe sig op for at se hvad bordet har at byde på. Endelig får de kæmpet sig op til aktivitetsbordet, og aldrig har de været mere stolte, og ikke mindst forældrene. Når de så er kommet op og stå, så skal de da helt sikkert nok få udforsket aktivitetsbordet, for det byder på massere af finmotoriske udfordringer.

Uden de ved det, får de trænet hånd-øje koordination, motoriske færdigheder og muskulaturen i benene. Lærerigt og sjovt samtidig, pretty cool right?

Aktivitetsbordet er ret nemt at flytte rundt på. De fleste små, og egentlig også større børn, har det bedst med at være der hvor mor og far er. Står far og laver mad i køkkenet, så det er nemt at flytte aktivitetsbordet ud i køkkenet.

Aktivitetsbordet er fremstillet i FSC certificeret træ og kommer delvist samlet – I skal bare sætte de farverige træben på og VOILA, klar til leg!

aktivitetsbord til baby


Hvad styrker et aktivitetsbord?

Aktivitetsbordet styrker faktisk rigtig mange færdigheder, flere end man lige tror.

  • Aktivitetsbordet hjælper barnet med at lære om farve- og formgenkendelse.
  • Aktivitetsbordet hjælper barnet til at være problemløsningsorienteret.
  • Aktivitetsbordet tilskynder til sorteringsfærdigheder.
  • Aktivitetsbordet tilskynder til udviklingen af hånd-øje koordination og finmotoriske færdigheder.
  • Aktivitetsbordet stimulerer barnets naturlige nysgerrighed.
  • Til de helt små, styrker det de motoriske færdigheder og styrker musklerne i de små ben.

 Man kan med sikkerhed sige, at aktivitetsbordet ikke kun er underholdene men også lærerigt. Et stykke ”legetøj” som giver mening, og som giver mening i mange år. En rigtig god dåbsgave!

Køb dit nye aktivitetsbord til børn herunder

Aktivitetsbord 449 kr.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.