Den gode barselsgave

Barselsgave guide

Er de noget bedre end en lille nyfødt? En nyfødt i familien eller blandt veninder og venner.

Den nybagte familie og baby skal selvfølgelig have en lille ting her i den første tid.

Det er meget forskelligt hvor meget man lægger i sådan en gave – for nogen har den en særlig betydning, for andre er det bare en dejlig gave. Og nogen foretrækker måske, at man kommer med noget mere praktisk – som fx aftensmad 😉

Uanset hvad du er til eller om du gør det hele, så har vi forsøgt at lave en guide med gode barselsgaver til baby herunder. Der er praktiske ting som en dejlig smørblød nusseklud med plads til sutten, klassiske børnebøger som har været elsket gennem mange år eller flotte dekorative børnelamper som kan give et varmt og blødt lys i de (måske) mange vågne nattetimer med baby.

Se hele udvalget af barsels- og dåbsgaver HER

 


 

 

Se alle bamser her

 


Betydningsfulde børnebøger

Det er ingen hemmelighed at vi hos Ciha E L S K E R bøger og hvad de kan! Derfor håber vi at alle børn får et godt forhold til bøger allerede i en tidlig alder. Bøger giver fordybelse, nærvær og muligheden for at øge barnets sprogforståelse, læselyst og ordforråd. Selv har jeg bøger fra min egen barndom, som jeg læser med mine børn og derfor synes jeg, at bøger kan være en særlig betydningsfuld barsels- eller dåbsgave.


Større gaver

Hyggelig belysning til de mørke nattetimer med baby. Kender du ikke Heicos eventyrlige lamper, så er du gået glip af noget!

Lamperne har et blødt og varmt LED lys og er perfekte som natlampe på børneværelset. Om dagen er de fantastisk dekorative som en del af indretningen. Lamperne er traditionelt fremstillet på gammeldags manér ved håndkraft i Tyskland. De starter med en model i ler, så støbes der en stål form og lamperne laves 1 ad gangen. En form holder ca. et år og så fremstilles en ny. De males også med håndkraft. Derfor vil du aldrig finde lamper der er helt identiske.

Fremstillet i PVC plast og med LED, som kan skiftes. Lampen bliver aldrig varm, selvom den står tændt hele natten. Der findes SÅ mange flotte varianter, mest populære er svampene, som kommer i tre størrelser.

Se alle Heico lamper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.