EMNER PÅ BLOGGEN

SENESTE INDLÆG

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER

Ny fagperson på holdet

Hos Ciha er vi stolte af at kunne præsentere et nyt fag professionelt samarbejde med Rikke Bille, der brænder for at at give børn kærlighed til bøger og for at være med til at udvikle deres sprog.

Det du skal vide om Rikke er:

Hun er pædagogisk underviser og konsulent med eget firma, hvor hun holder foredrag og temadage for pædagoger og forældre.

“Jeg brænder for at at give børn kærlighed til bøger og for at være med til at udvikle deres sprog. – Ikke gennem tests og krav men gennem leg, samspil og dialog.
Jeg har erfaring som sprogpædagog i en vuggestue og har derudover en kandidat i filosofi og pædagogik. Jeg skrev speciale om Astrid Lindgren, som jeg holder utrolig meget af.

De sidste 8 år har jeg været tilknyttet Mary Fonden og Red Barnet som underviser i deres Fri For Mobberi-projekt – det er det med den lilla bamse.

Jeg holder også selvstændige foredrag, personalemøder og forældremøder om de gode børnefællesskaber, følelser og amygdala samt børns sprogudvikling, sprogstimulering og læseglæde””

 

Hvad går samarbejdet ud på?

Rikke vil have et udvalg af Ciha varer med ud, når hun laver oplæg og temadage. Her vil produkterne, blandt andre, understøtte pædagogernes arbejde. Vi kender selv, at med noget konkret og fysisk at forholde sig til, skaber hjernen flere forbindelser = vi husker det!

Rikke vil bl.a. have vores piktogrammer, Pelle og Ronja bøger, plakater og spil med. Vores varer vil også indgå i de sprogkufferter, som Rikke laver.

“Jeg ser frem til at kombinere CIHAs bøger, spil og plakater med mine andre ting og jeg vil fremover have materialerne med ud til mine egne foredrag/personale-dage, da de understøtter pædagogers og forældres arbejde på bedste vis.”

Rikke vil sammensætte pakker af Ciha varer med 20 % rabat, særligt for de forældre og pædagoger, som hun møder på sin vej.

Se mere om Rikkes arbejde HER

Se Rikkes pakketilbud HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.