Eventyrlig indretning med lamper

Eventyrlig indretning på børneværelset

Hjemme hos os har Alberte på 5 år den søde hvide kanin lampe. Og det er altså mere end bare en lampe – det er hendes kæledyr! Hun har lavet et hjem til lampen under hendes bord og den skulle sågar med hjem til hendes mormor på overnatning.

Ella på 5 år forelskede sig i den søde disney-agtige bambi og det kan man jo godt forstå! Den ligger i fodenden af hendes seng og våger om natten.

Hos Hugo på 1,5 år lyser der en fin jeans-farvet mellem svampelampe. Den lyser lige tilpas nok til, at han kan ligge i sengen med en bog, mens han finder roen.

Det gode med alle lamper er, at de bruger LED. De bliver derfor ikke varme og kan stå tændt hele natten. De giver også et varmt lys, som jeg ikke synes forstyrrer søvnen.

Når lamperne ikke er i brug, så bliver de en del af indretningen på børneværelset. De findes i mange forskellige varianter, så du helt sikkert kan finde en der passer til drenge- eller pigeværelset.

 

Håndlavede lamper til børneværelset

Alle Heico lamperne er håndlavede i Tyskland og hver enkelt lampe er malet i hånden – der er derfor aldrig to lamper der er helt identiske. Sådanne unikke produktioner synes jeg er værd, at støtte op om i en tid hvor det meste kommer fra Kina.

Og så er det vildt fascinerende at se sådan en gammeldags produktion, der starter med en form i ler og ender med eventyrlig natlampe.

Se videoen her

 

En natlampe der giver tryghed

Særligt populære er svampelamperne, der kommer i 3 størrelser og mange forskellige farver. De har huller i paddehatten, som giver det hyggeligste lys i rummet

Vi er vilde med Heico lamperne fordi:

  • De giver kant til indretningen
  • Børnene elsker de eventyrlige designs
  • LED er økonomisk og kan lyse over 50.000 timer.
  • Et beroligende lys, der er trygt at sove i
  • Lamperne bliver ikke varme

Du kan gå på opdagelse i den mange særlige, unikke og eventyrlige lamper her, hvor der også er en 10 % rabatkode. Hvilken lampe (eller lamper) er din favorit?

TRYK HER

 Kanin sparebøsse med kanin lampe Bambi lampe fra Heico

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.