Julegaver børn 6+

Julegave inspiration for større børn 6+ år

Denne julegaveguide er til de lidt større børn fra 6-8 år, hvor forældre måske stadig har lidt indflydelse på, hvad der kommer på ønskesedlen.

I denne alder opfører mange børn sig, i dag, ret voksent og tænker over hvad andre som fx venner, veninder tænker. Skolen fylder meget og der er konstant nye indtryk og der læres nyt hele tiden. Der er måske mindre fritid, mere lektier og større ansvar. Men børn i denne alder har stadig et behov for at lege for at give hjernen ny energi og nye ideer.

En undersøgelse, som NASA har lavet, viser at vores fantasi peaker når vi er 4-5 år (læs artikel) og daler kun derefter. Derfor synes vi, at det er vigtigt at dyrke fantasien og kreativiteten. Det er samme hjerner, som i fremtiden vil komme med de krøllede og innovative ideer, der driver verden frem. 

Stadig tid til leg, strategiske spil og hjernegymnastik

En måde for skolebørn at lege kan være; spil, udendørs leg og bevægelse, tema-bøger eller kreative sysler der giver mulighed for at have en oplevelse børn og voksne i mellem. Man bliver aldrig for gammel til at lege!

Se spil for større børn

Vi elsker strategiske spil, hvor vi voksne kan spille med. Vi anbefaler disse tre klassiske spil i høj kvalitet både spillemæssigt og fremstilling: Kalaha (Mancala), Sænke slagskibe eller Solitaire

Dyrk kreativiteten og de rolige stunder

Er der noget hyggeligere end at sidde sammen om noget kreativt? Jeg elsker det – og det gør mine to store piger også. Vi har mulighed for at fordybe os og få ro til hovedet. Vi giver hinanden ros for vores værker, som med tiden bliver mere og mere detaljerede og flotte. Finmotorikken, koncentrationen og evnerne bliver bedre og bedre.

Shop kreativt legetøj og DIY

Der er noget særligt ved gips figurer – måske er det den lange proces? Ventetiden og spændingen. Vi har udvalgt disse to varianter, til priser fra 130 kr.

Akvarel er fantastisk at male m ed og der kan virkelig laves smukke smukke billeder, når man har lært teknikken. Moulin Rotys akvarel-univers er vi vilde med: farve paletten med pensel, akvarel farveblyanter eller et komplet sæt i kuffert:

 

 

Børneværelse med fede lamper og lærerige plakater

Heico lamperne er enormt dekorative i indretningen på børneværelset og så giver de et roligt og trygt lys om natten med LED. Lamperne findes i et væld af farver og varianter – mest populære er de røde svampe, robotten, den hvide kanin og den nuttede Bambi. Lamperne er helt unikke, da de er fremstillet og malet i hånden i Tyskland.

Se hele udvalget af Heico lamper

 

Vores egne Ciha plakater måler 50 x 70 cm og vi elsker dem! Derudover har vi sat en rigtig skarp pris kun 149 kr. styk.
Lær om solsystemet, farver og traditionelle danske blomster, smådyrene omkring os eller snak om forskellighed/lighed med vores nyeste plakat “Børn som mig”

      

Fandt du endnu ikke hvad du søgte? Så klik ind på den alder du søger, så ser du hele sortimentet.
Vi ønsker dig og dine kære en rigtig dejlig jul og glædelig juleshopping.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.