Julegaver børn 0-1 år

Inspiration til dine julegaver

Juleaften er magisk! Måske ikke heeelt så magisk for de små fra 0-1 år, men det skal de hurtigt komme efter.

Hos Ciha gør vi os meget umage med at sammensætte et legetøjssortiment, som ikke findes alle andre steder. Vi vægter legeglæde, læringsværdi og legetøj, der kan bruges af flere aldre – måske på forskellige måder.

I dette indlæg har vi udvalgt julegaver til vores mindste minimennesker fra 0-1,5 år. Legetøj, som vi mener, kunne være årets største julegavehits! Tag barnets udvikling i betragtning, når du vælger legetøj, så du er sikker på at barnet også bliver tilpas udfordret i målet om at udvikle nye færdigheder.

De helt små børn har ikke rigtigt nogle præferencer for, hvad de ønsker sig – måske er de faktisk helt ligeglade, bare de har deres omsorgspersoner omkring sig. Derfor anbefaler vi at give julegaver, som barnet kan vokse med.

Giv barnet læseglæden med i livet

Hvis ikke I allerede kender ‘Den Store Snikke Snakke bog’ så skal I se nærmere på den. Det er børnebogen, som alle børn vil læse igen og igen .. og så igen!  Den henvender sig til børn fra 18 mdr. og frem til ca. 5 år. og handler om hverdagen med karakterne Pelle og Ronja, som oplever helt basale hverdagsting som fx morgenrutiner, børnehaven, pasning hos mormor og morfar. Bogen giver forslag til dialog og støtter den voksne læser i at praktisere dialogisk læsning – nemt og lige til. Derudover er der også forslag til leg på flere af siderne.

Bøger er dejlige julegaver

Sanse- og pegebøger

Her er et udvalg af vores bedste børnebøger. Det er bøger, der kan lidt ekstra i form af flapper gennem bogen. Alle børn elsker at åben og lukke flapperne, og de stimulerer barnets naturlige nysgerrighed og motivation til at fastholde læseaktiviteten. Ved tidlig læsestart lærer barnet tidligt: hvordan en bog gribes an, at fastholde koncentrationen om en voksenstyret aktivitet og med hjælp fra en voksen finger læres læseretningen fra venstre mod højre. Vi er sikre på, at disse bøger er gengangere – særligt Aldrigmæt og Plet, som har mange år på bagen og stadig hitter.

Tryk blot på billedet så kommer du direkte til varen og kan se mere.

Den sultne larve aldrigætPegebøger er gode julegaver til de mindste børn

Plet er et hit hos alle små børn. Skal han ligge blandt julegaverne?

 

Se alle børnebøger for de mindste

 

Tryghed og bløde bamser fra 140 kr.

Findes de noget bedre end at blive omfavnet af bløde bamser? Det er duften af hjem, den bløde fornemmelse, mmmh det er rart og giver tryghed. Og måske den nye bløde ven følger med barnet i mange år frem. Disse tre er fremstillet i økologisk hæklet bomuld. Aben Paulo og krokodillen har slugt en rangle. Den søde elefant Rosalie spiller dejlig musik, hvis du rykker i guldbolden.

Se alle bamser og plys

Krammedyr er oplagte julegaver til de mindste. Julegaver, der skaber tryghed. Rosalie spiller dejlig musik

Basile er blød og lige til at kramme. En dejlig julegave. Julegaver med Morris? Vi har flere produkter med den søde bamse Morris.

Disse to bløde venner er Basile og Morris. Basile er kaninen med pels så blød som smør, og Morris er en varm bamseven, som spiller musik når du rykker den i halen.

Julegaver til pilfingre

Lækre, store, flotte og farverige aktivitetstavler til gode priser. Perfekt til nysgerrige børnefingre. Tavlerne stimulerer barnets taktilsans, høresans, finmotorik og synssans.

Se alle aktivitetstavler

 

julegaver for de mindste, en aktivitetstavle vil være et hit!

Fandt du endnu ikke, hvad du søgte? Så klik ind på den alder du søger, så ser du hele sortimentet.
Vi ønsker dig og dine kære en rigtig dejlig jul og glædelig juleshopping.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.